Ayşe Pınar Böke

Oyun Kampta Kamp Yürütücüsü


1986 yılında Giresun’da dünyaya gelen Pınar, Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliğinden mezun oldu. İçinde bulunduğu oluşumlar vesilesiyle bir çok kez yurtdışı projesine katkı sundu .

1986 doğumlu olan AYŞE PINAR GÜMBÜR, 2008 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi “İngilizce Öğretmenliği“nden mezun oldu. Yaratıcı Drama eğitimini İstanbul Drama Sanat Akademisi’nde tamamladı. Okul öncesinde Yaratıcı Drama yöntemiyle müfredat yazımı ve içerik zenginleştirme üzerine çalışmalar yaptı.

Doğa temelli müfredat , masal anlatıcılığı, şiddetsiz iletişim, eğitimde oyunlaştırma üzerine birçok eğitim alıp öğretmenler, ebeveynler ve çocuklarla yabancı dil eğitimi üzerine atölyeler yaptı. Erken yaşta yabancı dil eğitimini desteklemek adına kurduğu “Tiny Kids Academy” danışmanlık şirketinde çalışmalarına devam etmektedir.

Her çocuğun eş değerli olduğuna ve biricikliğine inanan Pınar, gönüllülük bilinciyle oluşan, resim, müzik, tiyatro, yaratıcı drama, gibi farklı temalardaki atölye çalışmalarıyla dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların sosyal beceri geliştirmelerini amaçlayan ‘Hayal Et Çocuk ‘’ sosyal sorumluluk projesini yürütmektedir.